This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Deutsch Tamásnak szeretettel - Ezért NEM működik ez az ország Tomi - UPGRADE

Az elmúlt időszakban volt szerencsém olyan kommunikációs munkában részt venni, ahol speciális területek vezetőit kellett megszólítani. Professzionális rendszerrel dolgoztak a kollégák, így a levelező rendszer segítségével kiküldött email egy ártatlan követő kódot is tartalmazott, amivel az email megnyitását ellenőriztük. Az eredmény önmagáért beszél.

A kormany.hu oldalon található Önkormányzati levelező listában szereplő polgármesterek, Önkormányzatok és jegyzők email címe 5208 db, ebből 20 nap elteltével 22.312% olvassa el a leveledet. Arról már ne is beszéljünk, hogy 875 emailcím rossz, így visszapattan az email.

Advertisement
Illustration for article titled Deutsch Tamásnak szeretettel - Ezért NEM működik ez az ország Tomi - UPGRADE

A Klikk adatbázisában szereplő 176 tankerületi vezető 27,841% nézi meg a leveledet 7 nap elteltével.

Advertisement
Illustration for article titled Deutsch Tamásnak szeretettel - Ezért NEM működik ez az ország Tomi - UPGRADE

A hazai iskolák, közoktatási intézményeknek elküldött 2313 db emailből 13,835% olvassa el a leveledet 8 nap után.

Advertisement
Illustration for article titled Deutsch Tamásnak szeretettel - Ezért NEM működik ez az ország Tomi - UPGRADE

Mi ebből a tanulság? Szóljatok a Twitterhuszárnak, hogy vegyen egy kanyart az önkormányzati szektor és az oktatást működtető intézmények felé, mert ha ez így megy tovább, hatékonyabb lesz füstöt eregetve kommunikálni e két lényeges terület szereplőivel, mint a leghatékonyabb kommunikációs technológiákat alkalmazni.

Advertisement

Tomi bakker, meg se nyitják az emaileket:) Konzultálj már velük is egy kicsit!!

UPGRADE: Látom a Szily Laci írt erről a 444.hun és ahogy a kommenteket elnézem megy az adok kapok:) Világos, hogy 100%-os követésre nincsen megoldás. Aki ilyet állít az nem a 21. században él. Az egyik legjobb hírlevélküldő rendszert használtuk, amely egy akarmi.hu/valami/subscriber.php?valami=xyz12345 megoldással dolgozik. A rendszert kidolgozók szerint nagy biztonsággal végzi a dolgát.

Advertisement

UPGRADE2: kollégáink jelezték, hogy a hírlevélküldő mérésen felül a levélben elhelyezett linkeken keresztül is mérték a kommunikáció hatékonyságát. Mivel a levél tartalmáról jogi kötelezettségek miatt nem beszélhetek, csak annyit tehetek hozzá, hogy minden érintettnek érdekében állt a hivatkozások megnyitása. Szakmai anyagok voltak, nem pedig olcsó marketinghúzások. Mivel nem kattintottak rá nagy számban, így a levelező rendszer méréseit a saját mérések kb. visszaigazolták.

Share This Story

Get our newsletter